Nuken Tarina (Kirja + CD-äänilevy)

(2 tuotearviota)

14,90 

ISBN 978-952-93-9513-2 Osasto:

Kuvaus

Dimitri ja Anna saavat äidiltään helpolta kuulostavan tehtävän, joka vie heidät jännittävään seikkailuun. Tehtävä johdattaa heidät salaperäiseen metsään, kaupungin torin vilskeeseen ja lopulta ylhäiseen linnaan.

He kohtaavat kummallisia henkilöitä ja tapahtumia, jotka eivät olekaan sitä miltä ensisilmäyksellä näyttävät. Matkan varrella käydään läpi monia tunteita ilosta suruun, kohdataan omia pelkoja, sekä myös kohelletaan ja nauretaan paljon. Matkan lopuksi kaikki on muuttunut.

Nuken Tarina on musiikkisatu, joka pohjautuu Pjotr Tšaikovskin säveltämään pianosarjaan Lastenalbumi. Satua voi lukea kirjasta tai kuunnella takakanteen liitetyltä CD-levyltä. Parhaiten musiikkisadun idea toteutuu, kun nämä molemmat yhdistää.

Teksti ja piano Teemu Laasanen

Kuvitus Marija Dergaeva

Kustantaja Kopperi Oy

Vuosi 2017

Formaatti Kirja, CD-äänilevy

ISBN 978-952-93-9513-2 (Kirja)
ISBN 978-952-7364-01-7 (CD-äänilevy)

 

2 arviota tuotteelle Nuken Tarina (Kirja + CD-äänilevy)

  1. Olli Nurmela

    Puolisoni lapsenlapset ihastuivat tarinaan ja äänitteeseen ensikuulemalta. Nuorempi, tuolloin 3-vuotiaskin jaksoi seurata sitä lähes alusta loppuun ja seuraavalla kerralla halusi tietää miten se jatkuu. Edelleen nyt pari vuotta myöhemmin hän vierailulle tullessaan ensimmäiseksi pyytää, että kuunnellaan Nuken Tarinaa. Vanhempi, nyt jo lukutaitoisena, silloin tällöin lukee sitä myös itse.
    Tarina sisältää sopivassa suhteessa kaikkia inhimillisen elämän erilaisia tunteita ja osaa käsitellä niitä jättäen turvallisen tunteen, vaikka hetkittäin vähän jännittää ja pelottaakin. Upea musiikki tehostaa tapahtumien dramatiikkaa ja erilaisia tunnelmia.

  2. Salla

    Meidän perheen tytöt (5v ja 8v) tykkäävät tosi paljon Nuken Tarina – ja Eirikin matka maan ääriin -kirjoista ja -äänitteistä. Tytöt viihtyvät hyvin näiden tarinoiden parissa. Äänitteet ja kirjat ovat erittäin kaivattuja ja kehittäviä viihdykkeitä lapsille. Etenkin keväällä 2020, kun olimme kaikki ”etäilemässä” kotona, nämä olivat enemmän kuin tervetulleita. Kirjojen kuvitukset ja äänimaailma ovat kauniita.

    Odotamme jo innolla Maaria Taivaanlaulajaa! 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *