fbpx

Meren Salaisuus

 

Vain kirkkain valo voi voittaa sysipimeän!

Merihirviö Maub on alkanut tuhota merenpohjaa ja se vie mukanaan kaiken valon. Maub on syntynyt ihmisten mereen heittämistä roskista ja kerännyt ympärilleen mustan armeijan. Merehiset Lili ja Oliver, sekä ruokaa rakastava merikilpikonna Gaspard lähtevät etsimään valaiden luota salaista aarretta, joka torjuisi Maubin pimeyden ja pitäisi kotiriutan elinvoimaisena. Miten merehisten lopulta käy?

Seikkailu etenee ääninäyttelijöiden kertomana Claude Debussyn ja Maurice Ravelin pianomusiikissa. Vedenalaisen maailman kuvittanut Marija Gustafsson ja pianotaiteilija Irina Zahharenkova taikovat tarinan soivaksi musiikkimaalaukseksi, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Tule mukaan seikkailuun!

Kirjan mukana tulee äänikirja

Kirjassa on mukana QR-koodi, jolla saat ladattua Meren Salaisuus-äänikirjan omalle laitteellesi. Äänikirjassa seikkailu etenee Risto Kopperin kertojaäänen ja muiden eturivin ääninäyttelijöiden kuljettamana Claude Debussyn ja Maurice Ravelin pianomusiikissa.  Kirjassa vedenalaisen maailman kuvittanut Marija Gustafsson ja äänikirjan pianotaiteilija Irina Zahharenkova taikovat tarinan soivaksi musiikkimaalaukseksi, jossa vain mielikuvitus on rajana. Kirjaa ja äänikirjaa voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Maaria Taivaanlaulaja

Tuntureista kuuluu kummia ääniä öisin, ja jokien vesi on muuttunut ruskeaksi. Metsänpeikot ja eläimet kääntyvät huolissaan haltioiden puoleen. Maaria, haltioista kaikkein pienin, lähtee matkaan herättelemään ihmisiä yhteistyöhön kärsivän maan pelastamiseksi. Maarialla on salaperäinen lahja, mutta pystyykö pieni haltia muuttamaan ihmisten mielen, vai ehtivätkö rautahirviöt tuhoamaan kauniin luonnon kokonaan?

Maaria Taivaanlaulaja on ääninäyttelijöiden esittämä musiikkisatu, jonka juuret ovat Lapin monimuotoisessa luonnossa. Tarinan sydän soi Jean Sibeliuksen ja Leevi Madetojan pianomusiikissa, ja taikamaailma aukeaa Emiel Inkeri Nikulan maagisessa kuvituksessa. Satu kulkee vuodenkierron matkan keskiyön auringon ja leiskuvien revontulien maassa.

Satua voi lukea kirjasta ja kuunnella takakanteen liitetyltä CD-levyltä. Levyn sisällön voi myös ladata omalle mobiililaitteelle kirjan sisäsivuilta löytyvästä latauslinkistä.

Lähde mukaan seikkailuun, ilmassa on haltioiden taikaa!

Katso tästä video!

Nuken Tarina

Dimitri ja Anna saavat äidiltään helpolta kuulostavan tehtävän, joka vie heidät jännittävään seikkailuun. Tehtävä johdattaa heidät salaperäiseen metsään, kaupungin torin vilskeeseen ja lopulta ylhäiseen linnaan.

He kohtaavat kummallisia henkilöitä ja tapahtumia, jotka eivät olekaan sitä miltä ensisilmäyksellä näyttävät. Matkan varrella käydään läpi monia tunteita ilosta suruun, kohdataan omia pelkoja, sekä myös kohelletaan ja nauretaan paljon. Matkan lopuksi kaikki on muuttunut.

Nuken Tarina on musiikkisatu, joka pohjautuu Pjotr Tšaikovskin säveltämään pianosarjaan Lastenalbumi. Satua voi lukea kirjasta tai kuunnella takakanteen liitetyltä CD-levyltä. Parhaiten musiikkisadun idea toteutuu, kun nämä molemmat yhdistää.

Eirikin matka maan ääriin

Eirikin matka maan ääriin on koko perheen musiikkisatu, joka kertoo lapsuuden ja nuoruuden rajalla olevan pojan kasvutarinan omaan erityisyyteensä, peilinään tyttö ja lohikäärme.

Eirikin seikkailu alkaa, kun hän lähtee kasvattilohikäärmeensä kanssa kohti pohjoisen maan kaukaisinta kolkkaa. Siellä lohikäärmeet nousevat siivilleen ja lentävät oman heimonsa luokse pesimään. Pieni, pyöreä ja perhosia rakastava lohikäärme Arnaldur ei kuitenkaan osaa lentää. Matkalla seurueen suojelijaksi liittyy viikinkityttö Freja, jonka haaveena on jonain päivänä tulla oikeaksi soturiksi.