Takaisin

Meren Salaisuus

7,90 31,90 

Musiikkiseikkailu Meren Salaisuus vie lukijat jännittävälle matkalle Meren Kuninkaan valtakuntaan.

 

Vain kirkkain valo voi voittaa sysipimeän!

Merihirviö Maub on alkanut tuhota merenpohjaa ja se vie mukanaan kaiken valon. Maub on syntynyt ihmisten mereen heittämistä roskista ja kerännyt ympärilleen mustan armeijan. Merehiset Lili ja Oliver, sekä ruokaa rakastava merikilpikonna Gaspard lähtevät etsimään valaiden luota salaista aarretta, joka torjuisi Maubin pimeyden ja pitäisi kotiriutan elinvoimaisena. Miten merehisten lopulta käy?

Seikkailu etenee ääninäyttelijöiden kertomana Claude Debussyn ja Maurice Ravelin pianomusiikissa. Vedenalaisen maailman kuvittanut Marija Gustafsson ja pianotaiteilija Irina Zahharenkova taikovat tarinan soivaksi musiikkimaalaukseksi, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Tule mukaan seikkailuun!

Kirjan mukana tulee äänikirja

Kirjassa on mukana QR-koodi, jolla saat ladattua Meren Salaisuus-äänikirjan omalle laitteellesi. Äänikirjassa seikkailu etenee Risto Kopperin kertojaäänen ja muiden eturivin ääninäyttelijöiden kuljettamana Claude Debussyn ja Maurice Ravelin pianomusiikissa.  Kirjassa vedenalaisen maailman kuvittanut Marija Gustafsson ja äänikirjan pianotaiteilija Irina Zahharenkova taikovat tarinan soivaksi musiikkimaalaukseksi, jossa vain mielikuvitus on rajana. Kirjaa ja äänikirjaa voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Määrä: