Kasvot satujen takana

Teemu Laasanen

Olen musiikkipedagogi ja pianonsoiton lehtori, ja omaan yli 20 vuoden kokemuksen lasten parissa työskentelystä niin opettajana kuin esiintyjänä. 

Intohimoni on kehittää uusia keinoja musiikin ja taiteen kokemiseen. Musiikin visualisoiminen tarinaksi ja kuviksi on äärimmäisen kiehtova ja osittain alitajuinen prosessi. 

MusicFairyTales valmistaa musiikkisatuja perinteisille alustoille, kuten printtikirjoiksi ja äänikirjoiksi, ja lähitulevaisuudessa vuorovaikutteisille kosketusseinille. Musiikkisaduissa yhdistyy klassinen musiikki, tarina ja kuvitus, ja kosketusseinillä myös pelillisyys – sadun hahmoilla voi pelata ja suorittaa erilaisia tehtäviä.

Noora Nikka

Otavalainen kirjoittaja, musiikkikasvattaja ja perheenäiti

Musiikki valloitti minut jo lapsena ja innostuin tutustumaan musiikin maailmaan pianonsoiton kautta. Soittajanpolku kuljetti aina ammattiin asti ja olen saanut tehdä rakastamaani työtä musiikin ja lasten parissa nyt jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Musiikki on avautunut  minulle usein tarinoina, joista olen rakentanut oman tulkintani pohjalta soivia kuvia. Tämä tarinallinen luova virta on synnyttänyt ensimmäisen musiikkisatukirjan Eirikin matka maan ääriin 2019. Ilolla jatkan musiikkikirjoittajan matkaa kohti uusia seikkailuja!

”Kun tunnet todellisen voimasi, voit nousta siivillesi.
Lentäminen on mahdollista.
Kannattaa uskaltaa!”

Risto Kopperi

Tuottaja, Näyttelijä (FIA)

Yli 30 vuoden kokemus teatterityöstä eri teattereissa. Ensisijaisesti näyttelijänä mutta myös ohjaajana, tuottajana, järjestäjänä ym.

Tällä hetkellä vastuualueina mm. uusien satujen dramatisointi, näyttelijöiden rekrytointi ja studio-ohjaus.

Marija Dergaeva

Ammatiltani olen graafikko ja 3D-visualisoija. Olen työskennellyt kuvien parissa niin mainos-, animaatio- kuin pelialallakin kymmenen vuotta. Kuvittaminen ja tarinan kertominen kuvan voimalla on ollut rakas harrastukseni pienestä pitäen.

Emiel Inkeri Nikula

Olen Lapista kotoisin oleva kuvittaja ja peligraafikko. Olen työskennellyt myös animaation parissa monta vuotta. Värien käyttäminen tarinankerronnassa ja minua kiehtovien maisemien visualisointi ovat intohimoni.