MusicFairyTales – astu sadun ja sävelten maailmaan!

Tahdotko tarjota lapsellesi elämyksiä, jotka saavat tuntemaan ja kokemaan jotakin ainutlaatuista – elämyksiä, jotka avaavat kaikki aistit kauneudelle? Etsitkö vaihtoehtoja aikamme levottomalle lastenviihteelle? Olet löytänyt etsimäsi. MusicFairyTales –musiikkisadut syntyivät tekijöidensä rakkaudesta lapsiin sekä musiikin ja tarinankerronnan ajattomaan voimaan.

Olipa kerran yhteinen unelma. Unelma siitä, että lapset voisivat kokea elämyksiä kaikilla taiteen kielillä sekä vahvistaa aistejaan ja synnynnäistä lahjakkuuttaan niiden vaimentamisen sijaan. Musiikkipedagogit Noora Nikka ja Teemu Laasanen sekä näyttelijä Risto Kopperi päättivät tehdä unelmastaan totta. He esittivät kysymyksiä, joihin ei oltu aiemmin osattu vastata. Mitä jos tarinat kirjoitettaisiin musiikin ehdoilla, eikä toisinpäin? Mikä on luontevin tapa saada lapset ja aikuiset kiinnostumaan klassisesta musiikista? Miksi hyväksi todettuja kokemuksia musiikin myönteisistä vaikutuksista ei hyödynnettäisi laajemmin? Niin syntyi MusicFairyTales – enemmän kuin kuunneltava musiikkisatu, enemmän kuin yksikään tähän asti kerrottu tarina.

MusicFairyTales levittää musiikin ja tarinankerronnan universaalia ilosanomaa kaikille maailman lapsille ja lapsenmielisille. Tarinat sopivat myös aikuisille – sävelten ja satujen symboliikka sekä tarinoiden jännitys avaavat portteja uusiin ulottuvuuksiin kaikenikäisille. MusicFairyTales johdattaa kuulijansa taianomaisille matkoille eri kulttuureista inspiroituen, luoden unohtumattomia mielikuvia ja tunne-elämyksiä.

MusicFairyTales
kaikin aistein, kaikin kielin

Missä mielikuvitus saa siivet
missä tunne ottaa vallan
siellä syntyvät tarinat
unelmat, ideat
kauneimmat sävelet
kaikki maailman toivo
kaikki maailman kauneus
ja kaikki maailman rakkaus.